Set municipis catalans creen la Xarxa de Ciutats Medievals

Set municipis catalans creen la Xarxa de Ciutats Medievals

Un total de set municipis catalans han creat la Xarxa de Ciutats Medievals, una iniciativa que ha estat possible després que Badalona, que des de fa dotze anys organitza la Festa Medieval de Sant Jordi, traslladés la idea a la resta de ciutats fundadores. Dijous va tenir lloc la primera reunió de socis fundadors, entre els quals hi ha Badalona, Bagà, Besalú, Montblanc, Mora d’Ebre, Sant Pere de Vilamajor i Súria.

La idea de constituir aquesta xarxa es va començar a gestar l’any passat en el decurs de les II Jornades sobre la Catalunya Medieval realitzades al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, on els set municipis ja van signar una carta de compromís per a la seva creació.

El regidor de Participació de Badalona, Miguel Jurado (PP), ha mostrat la seva satisfacció pel fet que des de Badalona s’impulsi i es coordini aquesta iniciativa que ?pot servir per convertir Badalona en un referent medieval?.