Es presenta el DVD de la Festa Medieval!

Es presenta el DVD de la Festa Medieval!

El passat dissabte 18 de juny el Centre de Cultura Tradicional Masia de Can Canyadó va ser seu de la presentació del DVD de la Festa Medieval d’enguany.

La presentació, que es va iniciar a partir de quarts de 8 del vespre, va comptar amb la nova regidora de Cultura i Ciutadania, Montese Jurado. Així doncs, la projecció de la película va anar seguida d’un inprovitzat “cine-fòrum” entre les diverses entitats.

Les entitats presents, majoritariament representades del sector del teatre, van comentar la manca d’alguns moments concrets que no estaven a la projecció. Des de l’Associació es va assegurar que el que es volia era fer un resum “a priori” per no cansar el usuari que mires la projecció. També va destacar que s’ha editat una altra versió més resumida perque serveixi de vídeo promocional que proximament es penjarà a internat.

Per altra banda, Montse Salgado, va agraïr i es va sorpendre d’aquesta resposta ciutadana que a hores d’ara encara no n’era conscient. També va dir que faria tot el que estigues en les seves mans per tirar endavant l’esdeveniment durant els proxims anys.